Sestra Britney Spears ji svou krásou strčí s přehledem do kapsy. Podívejte se, jak skvěle vypadá

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
britney spears
Zdroj: Tinseltown / Shutterstock.com

Vždycky bude žít ve stínu své slavné sestry, ale zřejmě jí to moc nevadí. Jamie Lynn Spears je mladší sestrou zpěvačky Britney Spears. Ta za sebou má mnoho životních karambolů, ale vypadá to, že obě sestry se po letech příkras konečně dávají dohromady a jsou šťastné.

Divoké rozchody, oholená hlava, manželství, které bylo po několika hodinách anulováno. Americká zpěvačka Britney Spears má za sebou hodně pádů a vzletů.

Její mladší sestra Jamie Lynn Spears se vždycky držela tak trochu v jejím stínu, i když i její život nebyl úplně procházka růžovou zahradou.

Dítě v šestnácti

Britney si na začátku své kariéry budovala image počestné americké panny, ale realita byla úplně jiná. Její matka na ni práskla, že se sexem zpěvačka začala už ve čtrnácti letech a její sestra jí v tom zdatně sekundovala.

V šestnácti na ni totiž prasklo, že čeká dítě. Otcem dítěte byl její dlouholetý přítel Casey Aldridge a dívka se od začátku rozhodla, že si dítě nechá.

O tom, že je těhotná, se Jamie dozvěděla čtrnáct dní předtím, než to řekla svým nejbližším. Prý potřebovala vyřešit, co bude dělat, ještě než slyšela názory ostatních.

Její matka prý byla zprávou šokovaná, protože svou mladší dceru považovala vždycky za tu zásadovou a poslušnou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears)

Vztahy mají skvělé

V roce 2008 se jí narodila dcera Maddie Briann Aldridge, ale s přítelem to na velkou lásku moc nevypadalo. Rozešli se rok po narození dcery, ale Jamie dlouho nesmutnila.

V roce 2014 se provdala za obchodníka Jamieho Watsona, se kterým má ještě dceru Ivey Joan, která se narodila v roce 2018.

Kromě role matky se i Jamie věnuje zpěvu a herectví. Sice ne tak intenzivně jako její starší sestra, ale nějaké písničky na kontě má. Více než popová hudba ji ale zaujalo country.

Vztahy s Britney má skvělé, koneckonců ta ji obsadila do filmu Crossroads, který sice sklidil spíše kritiku, ale setry ukázaly, že se umějí navzájem podpořit.

Letos Jamie Lynn oslaví třicáté narozeniny, a i když slávě své sestry se nikdy nepřiblížila, mohla by ji trumfnout, co se vzhledu týče. Jamie totiž dospěla z ošklivého a nevýrazného káčátka v opravdovou labuť a brzké mateřství jí možná prospělo. V kráse svou sestru totiž hravě překoná.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články