To nevymyslíte: Žena si spletla šampon s lepidlem. Podívejte se, jak dopadla

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena afro
Zdroj: Shutterstock

Každá žena touží být tou nejkrásnější pod sluncem. Některé jsou pro krásu schopné udělat cokoliv, ale občas to nedopadne vůbec dobře. Při spoustě procedur je lepší zajít k profesionálovi, než je zkoušet doma o samotě.

Žena z americké Louisiany se stala slavnou poté, co se jí stala nemilá událost. Bohužel ale slávu získala jinak, než plánovala.

Procedura, kterou si sama dopřála, nedopadla dobře. Pojďme se podívat na to, co se vlastně americké ženě stalo.

Krása za každou cenu

Určitě víte, jak těžké je vybrat správný šampon. Některý vám slibuje lesklé vlasy, ale tento efekt se po koupi nikdy nedostaví.

Je také důležité si dávat pozor na skladování těchto výrobků a dvakrát se podívat, po kterém zrovna saháte.

Instagramerka, která si přezdívá Tessica, se s fanoušky podělila o nepříjemnou událost. Video, které přidala, má přes milion zhlédnutí a stalo se doslova virálním. Přiznala, že si místo šamponu do svých vlasů aplikovala lepidlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tessica (@im_d_ollady)


Fanoušky zajímalo, kdy se tato nepříjemnost objevila. Tessica sdělila, že měla své vlasy slepené po dobu jednoho měsíce.

Doufala, že se lepidlo vymyje. Když zjistila, že se tak pravděpodobně nestane, zkusila kokosový olej. Ovšem ani ten nezabral.

Šla si pro pomoc

Žena k nepříjemnému incidentu řekla: „Podívejte se. Mé vlasy se vůbec nehýbou. Slyšíte, co vám říkám? Nehýbou se. Umyla jsem si je minimálně patnáctkrát, ale stále nic. Jsem bezradná.“

Tessice, která má na svém instagramovém účtu přes půl milionů sledujících, nezbývalo nic jiného než cesta do nemocnice. Později pak přidala fotografii, na které leží v nemocnici a doktoři se snaží všelijak pomoci.

Do nemocnice se vydala až poté, co ji fanoušci ve velkém reagovali na zmiňovaný příspěvek.

Dokonce i samotný výrobce lepidla, které si do svých vlasů aplikovala, doporučil návštěvu lékaře. Lékaři pak mladé dívce pomohli a vlasy jsou v pořádku.

Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články