Tři muži a nemluvně: Podívejte se, kdo si zahrál malou Mary. Překvapí vás, že představitelka nebyla jen jedna

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
tři muži a nemluvně
tři muži a nemluvně

Americká komedie Tři muži a nemluvně je oblíbená po celém světě. Roztomilou Mary tehdy nehrálo jedno miminko, ale dvojčata Lisa Blair a Michelle Blair Ontonovichovy. A je víc než jasné, že obě se změnily k nepoznání.

Tři nezodpovědní muži, Jack, Michael a Peter, spolu bydlí v luxusním bytě. Jednoho dne zažijí šok, když jim u dveří někdo nechá malé miminko. U sebe má vzkaz, aby se Jack postaral o svou dceru.

Muže nejprve malá holčička přivádí k šílenství, ale nakonec si ji zamilují. Oni jí mění plínky a ona jim změní život.

Na natáčení si nepamatují

Malou Mary si nezahrálo jedno miminko, ale hned dvě. A to jednovaječná dvojčata Lisa Blair a Michelle Blair Ontonovichovy. Pro štáb to byla ideální volba.

Když Lisa spala, Michelle mohla natáčet. To se ostatně dělalo poměrně často, třeba malou Emmu ze seriálu Přátelé také hrála dvojčata.

Dvojčátkům byly tehdy jen čtyři měsíce, ale už si zahrály vedle takových hvězd jako Tom Selleck, Steve Guttenberg a Ted Danson.

Sestry později potvrdily, že si natáčení samozřejmě nepamatují. Režisér Leonard Nimoy přesto věděl, že natrefil na talentované dívky.

Zdroj: Osobní archiv Mathew McCarthy
@McCarthyRecord

Ani jedna svou slávu ale nezaregistrovala, a to ani v pozdějším věku. Lidé je sice poznávaly, ale nikdy nemusely odhánět davy fanoušků.

Mrtvý chlapec na natáčení?

Protože byly obě hodně malé, nepamatují si na legendu, která se během natáčení zmiňovala. Ta tvrdí, že se ve filmu objevuje duch chlapce, který byl v bytě, kde se natáčelo, zastřelen jen krátce před začátkem natáčení.

Duch se objeví ve scéně, kdy Jackova matka přijde malou Mary navštívit.

Nicméně legenda není tak úplně pravdivá, protože veškeré interiérové scény se natáčely ve studiu. Údajný duch je tak jen stín rekvizity, které si štáb nevšiml a nestihl ji uklidit. V další scéně má být zase vidět brokovnice, kterou byl chlapec zastřelen.

Herectví se nevěnují

Ani jedna z dívek se do herectví nezamilovala, a proto se mu nevěnují. S Hollywoodem tak nemají už nic společného. Lisa pracuje v centru zákaznického servisu a Michelle v pojišťovně. A že jsou dvojčata jen tak nezapřou.

Spojují je velké oči a výrazné zuby. Na natáčení a svou krátkou hereckou kariéru vzpomínají rády a v dobrém, ale vypadá to, že jim herectví moc nechybí.

Můžou být vděčné za to, že se v několika týdnech objevily po boku skvělých herců a jejich film baví i třicet tři let od premiéry.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články