Kruh: Samara už hrůzu nenahání. Její současný vzhled vám i tak nedá spát

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
samara
samara

V hororu Kruh z roku 2002 excelovalo hned několik herců. Kromě Naomi Watts to byl také představitel jejího syna a obávaná Samara. Zatímco ve filmu byla namaskovaná tak, že z ní šla hrůza, v civilu a o osmnáct let později už je trochu jiná podívaná.

Samaru v remaku japonského hororu z roku 2002 si zahrála mladinká Daveigh Chase.

Málokdo si jí ale s touto rolí spojí. Přeci jen jí většinu času nešlo vidět do obličeje. Ten jí zakrývaly dlouhé havraní vlasy.

S postavou Samary má Daveigh málo společného. Pravdou však je, že z jejího chování v posledních letech tak trochu jde strach. Daveigh nepatří zrovna mezi svatoušky.

Před třemi lety byla zatčena

Rok 2017 obletěla média zpráva o jejím zatčení. Daveigh totiž jela v kradeném vozidle. Sice to nebyla ona, kdo řídil, ale to jí nebylo nic platné. Byla vzata do vazby a propuštěna na kauci

Nevypadá to však, že by jí tento incident významně otřásl. V roce se dostala do křížku se zákonem znovu. Tentokrát se u ní našly omamné látky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Daveigh (@daveighc)

V kariéře jí rozhodně nepomohlo ani to, že se její jméno spojovalo s úmrtím jednoho muže v nemocnici. Prý mu nezavolala pomoc. V rámci šetření se ale ukázalo, že Daveigh s jeho skonem nemá nic společného.

První štěk přišel v populárním seriálu

Daveigh přišla na svět 24. července 1990. Už od osmi let se věnuje herectví. Poprvé se objevila před kamerou v oblíbeném seriálu Sabrina – mladá čarodějnice s Melissou Joan-Hart v hlavní roli.

O dva roky později se objevila v jednom díle seriálu Čarodějky.

Co se týče filmů, před Kruhem si zahrála v thrilleru Donnie Darko a jeho pokračování Samantha Darko.

Vyzkoušela si i dabing, konkrétně ve filmu Lilo & Stitch z dílny Walta Disneyho. V něm namluvila postavu Lilo.

Spatřit jsme ji mohli i v sitcomu Oliver Beene nebo filmu American Romance.

Velké role se jí ale zatím vyhýbají. Uvidíme, kam její kroky budou směřovat dál. Možné však je, že si ji už navždy zapamatujeme „pouze“ jako děsivou Samaru.

Autor: Šárka Blahoňovská


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články