Mahulena Bočanová oblékla svého čtyřnohého mazlíčka do nezvyklého oblečku. Fotografie tohoto psího modela vás rozesměje

od Šárka Blahoňovská
< 1 minuta čtení
mahulena bocanova 1
mahulena bocanova 1

„Když je jednou poznáš, už nemůžeš jinak,“ napsala k fotografii svého mazlíčka. Ačkoliv kolem anglických bulteriérů panuje ještě stále několik mýtů a u některých lidí vyvolávají respekt, nebo se jich dokonce bojí, herečka na něj nedá dopustit.

Svému kamarádovi pořídila obleček vtipný obleček do zimy, jenž mu zakrývá celé tělo i půlky hlavy včetně uší.

Mahulena si prostě chce být jistá, že její pes venku nezmrzne. I přesto, že se jedná o obleček s maskáčovým vzorem, opravdu v něm bulteriér nevyvolává strach. Možná i to se snažila herečka svou fotografií sdělit.

Fotografie pobavila nejen její fanoušky, ale také kolegyně včetně Adély Gondíkové a Alice Bendové.

Svou lásku k těmto tvorům ale herečka ukázala již dříve. Na podzim například sdílela video, na němž si svým sedmiletým Umbertem povídá.

V létě jej dokonce vyvezla na výlet na lodičce. Jde vidět, že se u oblíbené herečky má jako prase v žitě.

Mahulenou jsme mohli vidět naposledy například ve filmu Ženská pomsta, jenž stihla dotočit krátce poté, co skončila skončila bezpečnostní opatření týkající se první vlny koronaviru.

Tento rok byl pro ni obzvlášť obtížný, protože se vlivem pandemie bála ozdraví své dcery Márinky. Nakonec však našla způsob, jak se z dění kolem nestresovat, a užila si čas strávený doma.

Herečka občas přidá nějakou fotografii ze svého soukromí. Fanoušci tak mohou vidět, jak tráví čas s přáteli a s rodinou, ale také momentky z natáčení či ze zákulisí divadla. Ráda to proloží i archivním materiálem.

Autor: Alice Konopásková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články