Čarodějky: Nádherná Paige shodila dlouhé kadeře a přibrala pár kilo. Dnes byste ji na ulici nepoznali

od Nikola Jaroschová
3 minuty čtení
ROSE MCGOWAN.
ROSE MCGOWAN.

Na začátku tisíciletí byl seriál Čarodějky neskutečně populární a zavdal úspěch všem dalším čarodějným a upírským seriálům a filmům. Jedna z jeho hlavní hvězd Rose McGowan byla považována dříve za velkou krásku, ale změnila se tak, že už jí málokdo pozná.

Rose McGowan byla vždycky žena mnoha tváří. Diváci si ji zamilovali hlavně jako čarodějku Paige ze seriálu Čarodějky. V něm nahradila Shannen Doherty a nikdy se nepotkali, přestože hrály nevlastní sestry. Shannen se už na seriálu nechtěla podílet, a tak odešla.

Mají mnoho společného

Se svými seriálovým sestrami Alysou Milanou a Holly Marie Combs toho má hodně společného i v reálném životě. R

Rose se narodila v Itálii a Alyssin otec byl Ital. Obě tak umí trochu italsky a obě jsou z míšeného manželství. Alysson má otce Itala a matku Američanku, Rose zase otce Ira a matku Francouzsku.

S Holly, představitelkou rozumné Piper, měla zase společného to, že ani jedna z nich neměla moc dobré dětství.

Matka Holly byla velmi mladá, když se jí narodila dcera, a když byla Holly mladá, budovala si kariéru. Rose zase rodinu úplně opustila a musela žít na ulici. I proto se k ní role Paige perfektně hodila.

Žena mnoha tváří

Rose McGowan vyrůstala v náboženské komunitě a s rodiči cestovala po celé Evropě. V deseti se ale všichni přestěhovali do USA, v patnácti ale dívka odešla z rodiny a začala se živit jako servírka.

Svůj debut zaznamenala v roce 1992 ve filmu California Men. První seriálová role přišla v roce 2001 v seriálu Čarodějky, ve kterém vydržela až do roku 2006, kdy se přestal vysílat.

Rose ale není jen herečkou, ale dá se považovat za ženu mnoha tváří. Na konci devadesátých let žila tři a půl roku s kontroverzním zpěvákem Marilynem Mansonem.

V tu dobu se potvrdilo, že má i skvělý hlas a navíc je opravdu krásná. Zpěvák jí často obsazoval do svých klipů. Rozešli se v roce 2001 kvůli rozdílnému životnímu stylu.

Zdroj: Profimedia

Dřívější krása je pryč

Dnes je velkou aktivistkou za rovnost pohlaví a sama sebe prohlašuje za nebinární, tzn. pohlavně neurčitou. To následně využívá i pro svůj aktivismus. Snaží se bořit zažité stereotypy o vzhledu mužů a žen.

To je možná příčinou toho, že kdysi krásná herečka, je dnes téměř k nepoznání a vypadá velmi zvláštně.

Pryč jsou doby, kdy měla jiskru v očí, šibalský úsměv a muži před ní padali na kolena. Herečka zkrátka platila za jednu z nejkrásnějších žen v Hollywoodu, ale ty dny jsou už pryč.

V posledních letech se z ní stala nevzhledná podivínka, která sice dokázala zničit filmového producenta Harveyho Weinsteina, ale do krásky má hodně daleko.

Úspěšná jen kvůli vzhledu?

Producenta obvinila ze znásilnění, přestože v minulosti byla jeho velmi dobrou kamarádkou. Když usilovala o role, prý neměla problém vzít si opravdu hluboký výstřih.

Jenže pak ho obvinila a dokonce se pak přiznala, že měl snahu ji umlčet. Tlak kampaně Me Too mu zničil život, protože herečka nebyla jediná.

Prázdný a mdlý výraz v očí a téměř bez vlasů. Rose už několik let chodí skoro plešatá.

Podle ní za to můžou podmínky v Hollywoodu. Když prý začínala, řekli jí, že musí mít dlouhé vlasy, jinak by se mužským divákům nelíbila.

S krátkými vlasy by ji nenajali. Čím delší vlasy ale podle sebe má, tím méně silná se cítí.

Rose si toho všimla prý ve chvíli, kdy se oholila, tak jí začali muži více poslouchat. Její život tak vůbec nepřipomíná pohádku.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články