Dcera exotické herečky Halle Berry jí není vůbec podobná. Nejspíš zdědila podobu po otci

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
shutterstock 131245400
shutterstock 131245400

Některé děti tím, že se narodí známým osobnostem, trpí. Jedním z nich je i dcera krásné herečky Halle Berry Nahla Ariela Aubry. Dívka musela přetrpět drsný rozchod rodičů i jejich hádky o její opatrovnictví.

Sice krásná, úspěšná a bohatá, ale také opuštěná. Herečka Halle Berry nikdy neměla moc velké štěstí na muže. Ne že by o ni nebyl zájem, právě naopak. Ucházeli se o ni vždy vlivní a bohatí, ale žádný vztah nebyl tím pravým.

Dvakrát se vdala, ale manželství s Davidem Justicem i zpěvákem Erikem Benétem vydrželo vždy jen čtyři roky.

Rodinné štěstí bylo u konce

Když se v roce 2006 dala dohromady s modelem Gabrielem Aubrym, byla to láska jako trám. Už to vypadalo, že krásná herečka, která se proslavila scénou, jak vychází z moře, z bondovky Dnes neumírej, našla konečně toho pravého.

O dva roky později se jí narodila vysněná dcera Nahla Ariela Aubry a vypadalo to, že jejímu štěstí nic nestojí v cestě.

Jenže v roce 2010, opět po čtyřech letech, bylo velké lásce konec. Francouzsko-kanadský model si totiž uvědomil, že devítiletý věkový rozdíl je pro něj moc velký.

Oba shodně tvrdili, že se rozcházejí jako přátelé, aby jejich dcera mohla rozchod pocítit co nejméně. Aubry tvrdil, že Halle je ta nejkrásnější žena, kterou kdy potkal a vždycky k ní bude mít blízko. Brzy ale bylo všechno jinak.

Soudní spory o dceru

Všechno vyvrcholilo v roce 2012. Rodiče se o dceru začali soudit. Herečka požadovala, aby ji měla výhradně ve své péči a otec se k ní nesměl přiblížit.

Zdroj: Profimedia

Ten zase požadoval, aby mu Halle zaplatila odškodné a výživné na dceru, což činilo více než milion dolarů.

Aubry se rovněž v minulosti nepohodl s chůvou Nahly. Ve chvíli, kdy měla holčičku v náručí, do ní strčil. Případ vyšetřovali i dětští psychologové, kteří sice shledali, že holčička nemá z incidentu šok, ale měla by chodit na terapie.

Poté se chtěla herečka odstěhovat za svým novým snoubencem do Francie, což ji ale soud nepovolil.

Obvinění z rasismu

Spory mezi bývalými partnery se ale vyhrotili do extrémů a dojemná vyznání o tom, že chtějí zůstat přáteli, brzy padla. Spor se vyhrotil poté, co se herečka opět vdala a s novým partnerem Olivierem Martinezem měla syna.

Poté, co jí soud nedovolil přestěhovat se do Francie, herečka požadovala, aby jí soud snížil výživné. Aubry prý nepoužívá peníze na dceru, ale financuje jimi svůj rozmařilý život.

V dalším sporu zase herečka obvinila Aubryho z rasismu, protože nechal dceři zesvětlit a narovnat přirozeně kudrnaté tmavé vlasy. V tomto dal soud za pravdu matce. Slova o respektu se ztratila a nejvíce tím trpěla dospívající Nahla.

Rvačka, která skončila v nemocnici

Spor to byl opravdu dlouhý a plný emocí, které jsou rozvířené i deset let po konci vztahu. Podle herečky ji totiž model častoval rasistickými urážkami a odmítal uznat, že dcera je míšenkou.

Rovněž tvrdila, že měl udržovat incestní poměr s někým z rodiny. Společně dokonce podstoupili i partnerskou terapii, ale ani ta jejich vztah nezachránila.

Model se ze svých depresí odmítal léčit a všechno vyvrcholilo rvačkou Aubryho a bývalého manžela Berry Olivierem Martinezem v hereččině domě.

Oba skončili v nemocnici, ale model na tom byl výrazně hůř. Dvojice se poté dohodla na střídavé péči a herečka musí Aubrymu platit alimenty.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články